Fy vale och hujeda mig

Blä vilken natt vi har haft. Vi är snoriga med halsont alla tre, Milo hostade flera gånger och var så hes så hes varje gång han vaknade och skrek. Anade hur natten skulle bli så vi bestämde att han skulle sova med oss i vår säng. Det stjälpte nog mer än det hjälpte för inte fick vi mycket sömn. Milo rörde sig "all over the place" en gång skulle han upp på min rygg och ligga, stackarn behövde ju säkert tröst och närhet och han sov bra hela natten för allt han gjorde var i sömnen. Och lillskrutten vet ju inte vad sommartid och vintertid är, milos tid var 05.30 i morse men det tog Kristian eftersom det är han som är föräldraledig idag. Jag sitter på bussen till jobbet, börjar 11.30 men vi har möte kl 9 så jag lär inte åka hem mellan.

Ser ut och känner mig som en påse nötter ungefär

Ledig helg

Det är söndag och lugnet här hemma är precis som jag vill ha det på söndagar. Jag fick sovmorgon i morse och när Milo sov låg vi i soffan och kollade på serier. Igår kväll hade vi en underbar kväll med en mysig middag ute med kompisar. Kristian och jag hade ju längtat efter min andra lediga helg hur länge som helst så vi klädde upp oss och hade så trevligt, tog bussen hem vid tolv på kvällen till snälla mamma som satt här hos Milo.

Nu är Kristian ute och springer, Milo leker ensam på rummet och jag gör något jag tycker väldigt mycket om, lyssnar på Hanna och Amandas podcast och städar upp här hemma. Det kan verkligen vara avkoppling att få vara ensam och städa till en bra podcast eller musik.

Äntligen av med skiten

Idag fick jag äntligen komma in på operation och ta bort min knöl i ögonbrynet. Satans vad ont jag har nu och jag kommer att få ett ärr men det är ändå värt det. Just nu ser det för jäkligt ut men det blir nog bra sen.