Trött

Oj idag är en sån där utmattningsdag nästan. Har bara velat ligga på soffan eller sova hela dagen. Men jag har varit i stallet och släppt ut älskade hästen i sommarhagen med massa gräs och oj så glad han blev. Hans kompis Sandy gjorde som alla andra fruntimmer och ställde sig och åt direkt men Killen sprang runt och rullade sig flera gånger :)

Ligger på soffan och leker med Milo samtidigt, han är inte heller så pigg idag stackarn. Stackarns Kristian kommer hem till ett stökigt hem, ingen mat ordnad och jag har redan (hans) pyjamas på mig :) men han är så snäll av sig och kommer inte säga ett ord om det. I morgon är en ny dag och mår vi bättre då ska jag vara duktig igen :)

Glömde dem sötaste bilden

En dag med Milo

Milo och jag har haft en ledig härlig dag ihop, bara Kristian som saknas men han jobbar ju och jag jobbade i helgen. Men igår kväll hade vi en helkväll med familjen och tänk vad stort att ha fått se Sverige vinna VM på hemmaplan, 27 år sedan det hände något annat land :)

Vi slöade en stund i morse innan vi gick ut i skogen med Tilda, Milo är så duktig och älskar att få gå själv, jag bar han bitvis när han blev trött eller terrängen för svår. Sedan åkte vi bilen med mormor och fikade hos gammelmormor. Hem sen och sova i bara blöjan i vagnen på balkongen och sen massa lekparkshäng på eftermiddagen. Nu sitter vi i soffan och kopplar av, korkade mamma stör i barnprogrammen när hon försöker ta en "titta så mysigt vi har det skryt-bild". Väldigt irriterande enligt Milo :)