God morgon

Milo sover ännu så vad jag gör jag uppe egentligen? Laddar inför dagen kanske men känns som om det faktiskt vore bättre att sova. Innan jobbet idag ska jag åka till min älskade lilla fina häst, har sån abstinens och behöver lite stallmys. Saknar Pamir väldigt mycket men nu börjar jag lära känna nya hästen Killen och är sådär smått förälskad och längtar efter att få pyssla och rida ut. Det är mycket jobb med honom och jag tänkte att jag skulle ta hjälp men än så länge är det mysigt att inte ställa så höga krav och bara låta honom komma till ro. Han har fått lämna livet som innebar hård träning och massa krav på att prestera på topp, nu måste bara hans hjärna och kropp ställa om sig på den nya lugna takten.

Nu vaknar Milo så vi sätter väl igång med denna dag :)

Tredje natten gjord

Har som sagt jobbat dubbelpass på jobbet och sovit där tre nätter i rad. Är äntligen hemma och idag åkte vi till Ikea för att spendera presentkorten vi fick på Namngivningsfesten. Vi behövde bara lägga ut 1000 kr själva och vi köpte lite fina saker till nya lägenheten, vi har en lång bit kvar att fylla allt med men vi tar det vartefter. Milos rum är påbörjat lite smått och det är ju det som är roligast att fixa med.

Vi kom hem från Ikea 18.30 och nu sitter jag här i soffan och nu ska jag mysa, helst vill jag sova i flera dagar men jag behöver min Kristian-tid mer.

En dag på akuten

Fick avboka dagens alla planer idag för att åka upp med lilla söta mormor till akuten. Hon var riktigt dålig och ambulansen fick komma. Satt på sjukhuset med henne hela dagen tillsammans med mamma och när vi lämnade henne på eftermiddagen var hon fortfarande inte alla okej. Min mormor är verkligen en supertant och världens goaste. Genom åren har hon ställt upp för alla och alltid bakat tårtor och bullar till hundratals kalas genom generationer av barn och barnbarn. Blev en tung och jobbig dag men hon klarar sig bra supermormor.