Sofia

Den 17 april kl 03.54 kom hon ut. 51 cm lång och 3948 g. Hon hade helt egna planer och orkade inte vänta på det planerade snittet :)
Fredag och vi har bil

Äntligen efter ca två veckor utan är vi återigen med bil igen. Vi har snart haft bilen i ett år och vad fort man blir beroende och vänjer sig vid det. Hur tusan klarade vi oss innan? Många snälla människor hade vi runtomkring oss och har än idag som ställer upp. Vi firar det med att åka och köpa hamburgare till middag. 
Igår rullade(ja jag rullar nästan) vi ner mot öppna förskolan. Kände att barnen behövde det även om jag helst ligger på soffan så var det himla skönt och trevligt att träffa vännerna där. Även idag fick vi umgås med Emelie, Andreas och Gustav. Stora killen som går nu och snart blir ett år. Ett år kommer skilja mellan våra små, det är massor nu men kommer inte betyda särskilt mycket senare, de kommer ha kul ihop tror jag. 

Nu tar vi oss igenom denna helg av väntan och förväntan och ser fram emot tisdag samtidigt som jag är väldigt nervös. Det är ändå en operation med lång rehabilitering som jag ska genomgå  men det ska bli så kul att träffa min inneboende. Jag tror absolut det är en pojke vi väntar på. 19e april

Igår var vi inne på förlossningen för att kolla storlek på bebis och göra en undersökning på mig. Busungen hade växt så det knakar och beräknas väga 3600 g och anses därför för stor för mig att föda fram på egen hand. Läkaren rekommenderade planerat snitt eftersom risken är stor att det slutar så ändå. Jag var så hoppfull om att kunna få besked om att få föda själv, det var verkligen en fin upplevelse när Leah kom. Känslan av att Kristian och jag gjorde det tillsammans som ett team, det kraftfulla och häftiga i krystvärkarna är jag glad att jag fått uppleva en gång i alla fall. Självklart vill jag inte riskera något denna gång och snitt blir bästa lösningen för denna bebis. Jag ska ställa in mig på att det blir en bra upplevelse denna gång nu när allt är planerat och lugnt. Känns lite konstigt att veta bebis födelsedag men den 19e april är det alltså dags. Då är jag över 40 veckor men det fanns ingen tid innan dess tyvärr, nu hoppas vi bebis har tålamod att vänta bara :)