Promenad

Det är ju vår ute och vi njuter verkligen av den dagliga promenaden idag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/242772/images/2012/pic_191744730.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/242772/images/2012/pic_191744730.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/242772/images/2012/pic_191753914.jpg" class="image">

Lunch

Lunchen blev en matlåda med en pastasås gjord på linser. Till det åt vi haricot verts, grönkål stekt i vitlök och lite matvete. Grönkål innehåller mycket mer järn och vitaminer än spenat och matvete är ett mycket bättre alternativ än pasta och ris. Koka den med en hel buljongtärning och det blir supergott.
Milo får flygande Jakob utan jordnötter. Koka kyckling i matlagningsgrädde och lite vatten. Ha i lite chilisås och örtkryddor och till sist banan.

Milo 8 månader

Idag blir han 8 månader gammal min fina glada lilla busunge. Vikten är 8600 gram och han är 70 cm lång. BOEL-testet gjordes igår och det klarade han utmärkt, jag har inte direkt behövt tvivla på att han inte hör eller är med i matchen och uppfattar saker. Tydliga ord som Paa-pa uttalas fortfarande, inget tydligt mamma har kommit än. I måndags ställde han sig på knäna för första gången, stod och gungade lite och kröp sen framåt för att ganska snabbt återgå till att kråla/dra sig framåt. Nyfikenheten är stor och när man tar bort honom från hemmets farliga saker skrattar han bara. Hemma är han mest ute och kryper, kan sällan sitta still och leka, inte ens om man sitter med honom. Utmärkande just nu är faktiskt busigheten hos honom, han skojar och gör sig rolig och vill att man ska skratta åt honom, testar detta hos alla människor och ser om de faller för honom. Börjar ana en viss blyghet men är egentligen inte säker på om det är så eller om det bara har varit dålig timing. Favoritleken är att låta som en indian, något han börjat göra själv, till en början var det jag som höll för munnen och så gjorde han ljudet. Han sover bra men vaknar mellan 04-05 nästan varje natt, då är det bara att ge nappen så sover han vidare. Sagostunden på kvällen sitter han lugnt i knäet och dricker sin välling tillsammans med kaninen.