Ikea

I helgen tog vi en tripp till Ikea med kristians syster Jaana som är min trogna följeslagare till Ikea, eller jag är hennes snarare. Sist jag var där var nog för ett år sedan men jag har länge velat åka för att styra upp lite foton här hemma. Hade några jag ville ge bort och några som skulle upp på väggarna även om det är alldeles för många redan. Vi behöver större ytor och tänk vad ett eget hus vore mysigt att fixa med. Vi är inte där ännu men en dag förhoppningsvis. Milo hade en heldag ensam med mormor och var supernöjd, han ifrågasatte inte ens att vi satte oss i Jaanas bil och han i mormors. Känns så bra när den tryggheten finns där. 

På väggarna hade vi en del foton på Milo men Leah är över 1 år och inga fanns på henne ännu. Men detta till höger är jag nöjd med som ettårsporträtt och herregud så lika men ändå olika de är. 


Det fina i det vardagliga

Har suttit med Emelie hemma i mitt kök och pratat i flera timmar om lätta saker och om djupa saker som framtid och rädslor hos varandra. Tänk att man kan få en av de fina stunderna i livet på de mest enkla ställen, som i stöket bland barnen hemma i köket kan man känna hur glad man är över sin vän. Hon ska snart ha barn och jag är nog minst lika glad för det jag, ett (kompis)barn till mina barn och en helt ny liten person som ska ta del av ens liv. Som man på nära avstånd ska få se växa upp. Det känns extra fint att få se sin vän växa in i en helt ny roll i livet. På våren smälter snön

På våren smälter snön och det blir lite lerigt och härligt ute. Toppen tycker Killen som gör sig fin varje dag.