Onsdagsmys

Jippie igår kom matbilen med allt vi beställt från Ica ekängen. Stackars killen var andfådd när han kom med 7 påsar mat. Beställde verkligen massor och min plan är att vi inte ska handla mer denna månad och på så vis spara lite pengar. Det kan kännas som mycket när man storhandlar men jag vet att man gör av med mer pengar om man småhandlar och inte planerar, nu är det ekonomi som gäller.
Har varit sugen på hamburgare ett bra tag nu och jag har vägrat att kompromissa med att göra det halvdant. Nej då väntar jag hellre och får den riktiga upplevelsen med det jag vill ha. Vi tjafsade om det häromdagen och Kristian hade kunnat ätit hamburgare med smörgås som bröd och utan dressing men då väntar jag hellre. Så igår myste vi i soffan och riktigt gott var det. Väl värt att vänta på och det var också det enda jag åt på den dagen, har svårt att äta under dagen men jag försöker med frukt i alla fall. Riskakor skulle jag kunna leva på, synd att de inte är så nyttiga.

Jobbiga måndag

Vilken seg måndag, värre än alla andra måndagar känns denna måndag. Ska faktiskt bli skönt att gå till jobbet så att det händer något med dagen. Helgen har varit mysig som vanligt med besök hos Hanna med familj på fredag och större delen av lördagen då också Jaana med familj kom och det blev pyssel och prat i köket. Lördag kväll strandade vi i soffan och på söndagen sov vi till 12 och tog det lugnt i regnet hela dagen. På kvällen klättrade jag på väggarna och var tvungen att komma ut, regn eller inte så måste både hund och bitch luftas och rastas. Söndagen var inte rolig ur Kristians perspektiv, det liksom bara kröp i hela kroppen på mig och taggarna var utåt. Måste göra något fint för honom i veckan.

Kanske lite för mycket

Har tagit det lugnt i ett par dagar men inte varit mycket hemma. Resultatet är ett hem som sett bättre dagar. Kristian gör massor efter jobbet men det märks ändå att vi inte varit två om det på några dagar. Så idag tog jag tag i saken, jag har städat, hängt tvätt och hängt ut sängkläder på vädring och varit ute med Tilda innan jobbet nu. Det var ju ganska dumt nu inser jag, duktigt att jag gjort det men kunde ju sparat det till en dag då jag inte ska jobba kväll.