Med stora steg...

I fredags var det dags för en liten update och date med Alex och Emelie som var nyfikna på "karl min" som Alex uttryckte sig. Hade först vardagsmys med Kristian innan det var dags för bussen till Torshälla. Blev en trevlig kväll med vanligt snack och tjejsnack och avslutning på krogen där det inte går att beställa drinkar, Bishop Arms.

Lördagen
var dagen då jag var så nervös, dags att träffa föräldrarna. Vet inte varför jag var så nervös men det var jag. Hade inget att vara nervös över, systern och mamman var hur gulliga som helst och pappan med. Det blev en trevlig lugn kväll med melodifestival och god mat. Låter som ett stort steg och det är det väl också, men det kändes helt naturligt.

Söndagen var som en söndag ska vara. Sovmorgon, lunch och en långpromenad i skogen med hundarna. Det togs jättefina kort och många pinnar kastades, till hundarnas stora glädje, de tycker väl att jag är trist. Dags att sova och sen jobba i morgon kväll.

Jakt på gratis

Har inget att göra och leker därför runt på internet. Sökte på ordet Gratis och har nu hittat massor av saker som man faktiskt kan få gratis. Tuggben till hundarna, sms till mig, m.m. Ganska kul är det.

För att få 2 gratis sms/dag gå in på denna sida. För en snåljåp som mig så är det väldigt bra
  Gratis Sms
  

Sportlovfirande

Ok ikväll är det sportlovsfirande på Harry´s och även om jag inte längre har sportlov ska jag fira det.som den goda vän man är till Johanna. Jag och stans alla 18åringar ska fira sportlovet. Ska sen hem till min Mr X som kanske inte är så hemlig. Känns konstigt att gå ut på en onsdag  men det är ju accepterat eftersom samhället döpt om dennna veckodag till "Lill-Lördag" allt för att vi ska kunna släppa all stress mitt i veckan och ladda upp lagom till helgen.