Länge sen

 Jag har haft en bloggpaus, ganska så ofrivilligt egentligen för jag har helt enkelt bara glömt bort att skriva. Fick hem Kristian i måndags, han var trött men hade haft jättekul men skidåkning var inge för honom sa han. Jag tror att jag kanske har haft lite ångest över att börja jobba, det är såklart väldigt roligt att komma igång men som sagt så är det blandade känslor. Jag har jobbat i helgen och Milo har varit dålig med magont och dålig aptit men Kristian klarade sig jättebra ensam men nu är han nog lite trött stackarn. Jag är inte till mycket hjälp då jag också är sjuk, vaknade upp på jobbet i morse med världens dunderförkylning med hosta som sällskap. Det kom som en blixt från klar himmel och jag är helt slut och känner mig jättesjuk. Har precis påbörjat ett löptränar-program och körde första passet på gymmets löpband i veckan. Det var verkligen min grej, hade massa bra dansmusik i lurarna och kom på mig själv med att hamna i feststämning där på löpbandet. Efteråt kom jag hem och höll på att göra Kristian galen, jag var så uppe i varv och glad, snacka om endorfinkick. Det var en jättelätt början, allt som allt tog det 40 min då jag gick och vämde upp i 10 min. Sen sprang jag i 2 min, gick i 2 min, sprang i 2 min etc i totalt 30 min. För mig och min kapacitet var det otroligt, svetten rann och droppade från ögonbrynen ner på kinden och jag längtade redan då efter nästa pass som skulle blivit idag. Behöver bara visa mig på gymmet så blir jag alltid sjuk men jag har läst att det är för att immunförsvaret är så oskyddat i början och att det kommer bli bättre. Jag är så nöjd över att ha hittat min grej, nu ska jag leta ännu mera musik och någon gång hoppas att jag har råd att köpa ett par bra skor.

Ensam

Sitter ensam hemma i soffan och har hur tråkigt som helst, det är verkligen inte roligt att vara utan Kristian. Jag klarar av det och jag kan till och med tycka att det är skönt men roligt är det ändå inte. Tråkigt att kolla på tv:n själv och ingen att prata med när Milo somnat. Men som sagt så är det lite skönt också och väldigt nyttigt att hinna sakna honom och jag unnar honom denna partyresa med jobbet i Åre.

Dagen i övrigt har varit trevlig och fullspäckad. Vi började med en promenad och frukost med Hanna i morse kl 8. Efter det gick vi en tur till Öppna förskolan där vi blev upplockade av mamma och mormor. Blev världens missförstånd för jag trodde jag skulle få åka till stallet efter våra ärenden men så var inte planen alls tydligen men vi fick en härlig dag på Tuna Park i alla fall. Valde en jättebra lunch då vi åt wok och jag valde kyckling med endast grönsaker till. Hemma var jag så trött så jag lagade samma sak igen, var nästan godare än den på lunchen. Milo fick ratatouille med riven ost till, ny favorit tror jag.

Fixardag

Typiskt att jag just denna dag skulle välja att ha en fixardag hemma. Solen skiner och helst ska man vara ute på stan på en mysig uteservering eller ta en långpromenad. Men jag bestämde igår för att röja lite hemma, brukar ta ett ryck ibland och ordna i garderober, boka tvättstuga och tvätta massor så att tvättmaskinen hemma får lite hjälp stackarn. Vi lyckas alltid ha massor av tvätt, även innan Milo fanns. Imorgon åker Kristian till Åre med jobbet och jag blir ensam till på måndag. Får se om jag får sällskap någon kväll kanske, är ioförsig lite skönt att vara ensam också.

Milo fick hänga på ryggen i tvättstugan, gick hur smidigt som helst. Vi gungade en liten stund innan vi fortsatte att vara duktiga.