Ett slut är oftast början på något nytt...

Ok ursäkta min kanske lite uttjatade kliché men det stämmer oftast. När något tar slut, börjar något annat, kanske det tar ett tag men något nytt dyker upp. En ny pojk- eller flickvän, en nytt jobb, nya vänner, husdjur och lägenheter/hus, Att lämna in nyckeln till Hållsta kändes tomt och lite sorgligt. Ett förhållande har dött där och två älskade husdjur. Av en slump så var det också idag som jag fick nyckeln hem till Kristians(och min) lägenhet. En början på något nytt...

SATC

Ikväll ska jag trotsa förkylningen, febern och urinvägsinfektionen och ge mig ut på stan. Jag ska ta det lugnt och bara gå på bio, inte så bara förstås med tanke på hur länge jag väntat på denna film. Pojkvänner och flickvänner, alla ska gå. Ska bli himla kul och vi har laddat lite genom att kolla på ett par avsnitt. 

Rapport får de som vill, eller ni andra med. Jag har hört kritiken och bla bla bla men har man följt serien kan man inte låta bli att se filmen.

David mot Goliat

Sen sverige åkte ut har jag surat lite och missat en match eller två. Turkiet mot Tyskland kunde man ju inte missa. Vi satsade pengar, gissa på vilka. Jag gillade verkligen denna match som faktiskt kan jämföras med den gamla historien om David och Goliat. Hade varit kul att se Turkiet vinna.