Lördagsmys står på schemat

Hade en riktigt tuff dag på jobbet idag. Kom hem hungrig och irriterad till Kristian som känner mig såpass bra att han gav mig lite space. Tog en powernap och efter det var jag mitt vanliga glada jag. Mitt glada jag och min familj tog en tur ut till stallet och sitter med gott samvete i soffan. För många år sen kunde jag sitta i soffan en hel dag utan att reflektera över det, idag mår jag såpass bra att jag faktiskt måste ut en stund och känna att jag gjort något av dagen.
Alla frågar om födelsedagen, jag har faktiskt ingen aning om vad jag/vi ska göra. Trodde jag hade planer men nu verkar det inte så längre. Jag jobbar tyvärr men något ska man nog hinna med :)
Nu ska vi mysa framför en film eller serie med något gott till, skiter i vad vågen säger om det i morgon faktiskt. Huvudsaken är att det går neråt överlag och aldrig uppåt. Snart ska jag börja med träningen, simma och lyfta vikter. Längtar efter simningen men det andra känns som pesten just nu.

Behöver jag säga

Behöver jag säga att vi kollar på film Emelie och jag. Båda är lediga på en regnig dag och då får man passa på att mysa lite. Lär ju bli en del film ikväll med älskling också, myyyys

Ska till stallet

Idag är jag ledig och mår bättre nu. Tog det väldigt lugnt igår men idag ska jag fixa en del tänkte jag. Måste ut och städa upp i stallet för på fredag flyttar vi hästen, ska bli så skönt, nära till stallet och inge jobb och tjafs för samma pris. Kommer förmodligen tjäna in en del bensinpengar nu. Sen ska det ju storhandlas och det har jag fastnat med. Har ingen som helst inspiration...måste det ske idag?