Måndag

Milo har varit hemma idag och han sov till kl 9 vilket såklart var skönt men man förlorar en stor del av dagen för att det är ett sånt jäkla projekt att ta sig ut någonstans. Hade bestämt att vi skulle gå till öppna förskolan och dit kom vi inte förrän efter 11. Var bara vi och två små barn/bebisar där. Milo var så gullig och duktig, han kunde själv avgöra vad en bebisleksak är och sen ville han ge den till bebisen, riktigt mallig blev han när det var gjort. Mindre duktig var han när han i nästa stund bestämmer sig för att lastbilen som bebisen håller i den ska han ha. Visst är ju alla barn så och för Milo är det mycket sånt nu, ska ha något så fort någon annan leker med det. 

Nu sover han en stund så då ska jag vila. Får så jäkla ont i benet/rumpan så fort jag går litegrann. Ska bli så skönt när bebis är här. 


Milo och morfar

I veckan åkte vi med min pappa till Leos Lekland. Pappa var helt slut efter att ha sprungit runt med Milo men oj så kul de hade. Jag gjorde mitt bästa för att hänga på och vara delaktig från soffan/sofforna :). 

En liten stund

Hur jäkla dålig är man inte på att ta sig små stunder till att göra något annat än det man alltid gör. Att bryta tv-tittandet och göra något annat? Eller i vårt fall så är det serier vi får bryta av ifrån, vi kollar sällan på tv faktiskt och ibland är det så skönt att bara sitta framför ett dumt tvprogram som man kan släppa så fort det är slut. Man behöver inte minnas en handling eller ens kolla särskilt noga. Ikväll stängde jag/vi av tvn och så satte jag mig tidigt med en tidning i sängen. Och så ligger vi här båda två i bekväm och mysig tystnad och oj vad det känns skönt att bryta i vardagen.