Trots mina goda intentioner

Kom inte iväg till jobbet och känner mig som en skurk när man ringer och sjukanmäler sig. Feber, ont och en läkare som sagt att jag ska hålla mig stilla och varm kan man inte argumentera mot dock men det känns inte kul. Har varit stilla i snart två dagar nu och hunnit med några filmer och avsnitt av serier. Just nu kollar vi på L word, när den är avslutad tror jag vi ska påbörja Lost tillsammans med de aktuella så som Bones, True Blood, Californication, How I Met Your Mother, Cougar Town, How to make it in america, Weeds(gemensamma) One tree hill, The Vampire Diaries, Gossip girl, Greys anatomy, Desperate housewifes(mina) Entourage, Breaking Bad, Futurama(Kristians).
Jesus, visste inte att det var så många, vet hur det måste framstå men vi gör annat än att kolla på dessa,det blir att man kollar flera avsnitt och hoppar över vissa veckor, inte så farligt, jag lovar. Kan verka korkat och ytligt men jag anser att det är så mycket allvar och stress i världen och livet, vi måste alla hitta våra egna sätt att landa och ibland tillåta sig själv att vara ytlig, hoppa över en kväll med aktuellt och glöm det hemska, för en stund.
Personligen är jag överlycklig att hösten är här med mörker, friskare luft, te på kvällen, en varm mysig jacka, kängor, färger och såklart alla serier

After date

Kvällen igår var jättemysig och trevlig. Vi var så fina båda två och maten och stället var bra. Gammalt hus med lågt i tak, tända ljus och mörker utanför gav en intim känsla när man satt och åt. Vi gick all in på en trerätters och vaggade hemåt. Förrätten, grillad Chevréost med honung och sallad blev min favorit tror jag. Satt och kollade på Kristian hela kvällen och tänkte hela tiden hur fin han är i sin kavaj och skjorta. Ett annat par i samma rum satt och höll händerna och tittade varandra djupt i ögonen, såg lite löjligt ut men med den atmosfären kan jag förstå att det lätt blir en romantisk stämning. Fick dåligt samvete för att inte vi var sådana.
Denna dag är romantisk på en mer vardaglig och kanske mer äkta nivå. Jag har urinvägsinfektion(igen) och har jäkligt ont och mår jäkligt dåligt. Kristian går upp och hämtar alvedon, handlar choklad och tranbärsjuice, lagar lunch när jag är hos läkaren och har varit ute med Tilda. För mig är det romantik och kärlek och just nu spelar det ingen roll att vi inte tittade varandra djupt i ögonen över skenet från stearinljuset.
Nu ska jag kurera mig med film och antibiotika så jag orkar jobba i morgon. Hoppas ni får en mysig lördag

Date Night

Kristian bjuder ut mig i kväll som en något sen födelsedagspresent. Det är inga begränsningar som gäller vare sig med lyx eller antal kolhydrater. Har köpt lite nya kläder kvällen till ära och håller på att sätta på mig ansiktet. Det pirrar i kroppen av förväntan som inför vår allra första date.