En sjuklings dag

Är magsjuk igen och vad hittar man då på under dagen? Sover, glor på tv, sover, badar(för att man fryser), avbokar allt man tänkt göra(pojkvännen, kompisar, häst och jobb), dricker avslagen cola, sover, letar upp roliga klipp, skriver helt onödiga och trista blogginlägg, tycker synd om sig själv, surar för att man är sjuk, och lär sig uppskatta allt det som man annars gör men inte kan just nu.

 

Rubrik-torka

Jag har alltid haft svårt för att sätta rubriker. I skolan på uppsatser och nu på bloggen, tur att man inte har värre problem än så..

Helgen har varit lugn, jag har jobbat mycket och Kristian har varit hos mig. Var jobbigt att gå till jobbet när han var här hemma och tog hand om hundarna. Annars inte mycket på gång, har bokat en tid hos en studievägledare men blev skrämd idag då jag pratade med en jobbarkompis som sökt det jag tänkt söka och inte kom in. Hade inte tänkt den tanken men nu har den slagit rot och vill inte försvinna.


Nu ska jag bara slöa och titta på "Pretty woman" som jag inte ens gillar, men det är avkoppling..okomplicerad film och tv

Lugna gatan

Japp livet är lugnt just nu, lite för lugnt kanske. Ser fram emot att börja plugga, då mönstret bryts för ett tag tills även det blir ett grått  trist mönster. Men som sagt det är skönt att börja med något nytt. Vad har annars hänt? jag vann nästan i minigollf..men sen gick det som vanligt och jag förlorade, men trevligt var det. Ikväll blir det kvalitetstid i Hållsta med Kristian och familjen. Lördagen ska det grillas på, Kristians syster från England kommer på besök, dags att kolla i de gamla grammatikböckerna kanske.

Har äntligen börjat bli bra från fallet och det gick hyfsat att jobba igår :)
Jessica - "Fortfarande kär som fan"