Babyshower

Igår skulle jag möta upp min syster för en fika...trodde jag i alla fall. Efter att hon kört "fel" en bit bad hon mig ta på ögonbindel och så hamnade vi hemma hos Emelie där några tjejer väntade. Gänget var lite avskalat pga sjukdomar men vi hade det verkligen supermysigt. Mamma hade gjort sallad och syster Lisa hade till och med bakat. Fina Emelie ställde upp med sitt hus och dekorationer. Härligt tjejsnack och fina presenter blev det. För första gången denna graviditet såg och tog jag i såna där små fina underbara bebiskläder och som alltid blev det verkligt då. Det är verkligen dags snart och vi måste börja se över vad vi faktiskt har hemma och vad vi behöver handla. Även om vi har allt så vill man såklart handla något. Jag ska bara orka ta mig ner på stan för att klämma på kläderna :)
Vi fick ett superfint värstingbabynest så nu kan vi sluta oroa oss över den biten. Jag har varit så besviken och sur på Kristian som inte vill att jag köper babynest från den eller den hemsidan och känt mig stressad. Bebis måste ju sova säkert mellan alla oss andra i sängen. Självklart var det ju så att han har vetat om detta ett tag och därför "hindrade" mig från att köpa ett. 
 
Under dagen hade jag ju även en massa andra planer jag ville genomföra innan min lilla fika med Lisa. Kristian och jag blev även där lite osams men nu i efterhand förstår jag varför han ville att vi skulle ta det lugnt och komma hem i tid. Men just då tyckte jag bara han var taskig som inte ville tillmötesgå mig och mina planer ;) 


Kommentarer :

#1: Veronica Wallgren

Åh vad mysigt! Vad fint gjort :)

skriven

Kommentera inlägget här :