Häxan surtant

Haft en sån där dag....ni vet en sån jobbig dag som bara är fel men man kan inte säga vad för inget har hänt egentligen. Men sur har jag varit och trött och så har jag stört mig på hur stökigt det är hemma men inte orkar eller haft tid till att städa. Jag orkade egentligen inte gå ut men vet att det alltid hjälper så jag bråkade på Milo kläderna och sen var vi ute i 1,5 timme. Han fick gå en hel del, vi kollade på fåglarna och Tilda fick springa lös. Milo pekade och pratade, gick 5 steg fram och sen 10 tillbaka för att peka på en snöhög eller favoriten BIL. Naturen kan verkligen göra underverk.

Oscarsgalan

Ikväll har vi Oscarsmys med mat framför TVn och en Milo som sover i sin säng med nallen och till tonerna av "Godnattmusik" Vi har sett många av de större filmerna så är kul att se dem vinna priser. Jag hejar lite på Bradley Cooper som gjort roliga skojiga tokiga roller i filmer som "The Hangover" men nu gjort en seriös och asbra roll i "The Silver linings playbook". Jag älskar "Les miserables" innan jag ens sett den och "Life of Pi" är en av de vackraste filmer jag sett med ett slut som får en att tänka och diskutera, om man fattar slutet det vill säga.

Disney

Älskar gamla Disneyfilmer, de är sådär roliga att man uppskattar och fattar humorn mer nu som vuxen. Ikväll kollar vi på "Den lilla sjöjungfrun". Längtar efter att visa Milo alla bra filmer.