6 månader och några dagar

Länge sen jag skrev sist, vet inte om det betyder att jag har ett liv att leva eller om jag kanske bara är lat i värmen. Någon slags kompromiss mellen de två tro jag. När jag inte jobbat har jag försökt ta mig ut till sol och bad.

Känner en slags stress över att vara ledig sen, vad ska man göra? Vi försöker ju spara ihop till Thailand i vinter men det vore kul att göra nåt i sommar med. Ett dilemma som endast vi i medelklass-sverige har..ska man skämmas?

Fick ett telefonsamtal mitt i natten, de flesta brukar ju inte uppskatta sånt men för mig var det ett slags tecken på att du fortfarande finns där, på att vi finns kvar :) Man kan umgås med en massa folk och känna igen alla på stan men hur många har man som man  kan ringa mitt i natten? Hur många känner man att man kan göra det med? Och hur många vänner har man egentligen som känner att de vill ringa?

Puss till Kristian. Efter 6 månader känns det väldigt bra, min sambo och min pojkvän som fått stå ut med mig nu när jag varit sur och grinig. Jag är glad över den lilla familj vi blivit med vårt nytillskott, lilla busiga Kiera. Älskar dig massor

Ensam hemma

Kristian är iväg på en liten festival i Skövde,Rip it up och jag är ensam hemma. Om man inte räknar med Junior, Doris(är hamstervakt) och så nytillskottet Kiera. Hon verkar sakna honom litegrann, är väldigt lugn och busar inte alls. Jag har bestämt mig för att passa på att vara ensam och ta det lugnt, hoppas på att må bättre snart. Var och hämtade ut mer medicin och ska ge den en chans, efter helgen vill de undersöka mig om det inte är bättre...usch.

Tjejkväll igår med Malin och Emelie,  det fotades och snackades och vi var inställda på att vara uppe hela natten men Emelie gav upp, jag och Malin strax efter.

Dags för en bok och sen en kväll med tv helt ensam, skönt(kanske)

Söndagsmys

Kiera kom igår kväll strax innan vi skulle ut och kolla på Håkan och Kent. Vi hann ut i alla fall och hon fick lite tid för sig själv. Gick då och då och tittade till henne, hon bara sov. Hon sover mycket och äter inte än.

Att sitta i gräset tillsammans med personer man gillar och lyssna på musik en fin sommarkväll, det är semester och jäkligt härligt.

Idag har vi varit och simmat i badhuset. Väldigt mysigt att göra något tillsammans och skönt att röra på sig med..hehe men jag simmade nog långsammare än de flesta pensionärer , försökte vara en snäll medmänniska och hålla mig intill kanten så att alla Lars Frölander wannabes kunnde göra sin grej och susa genom vattnet.

Lite kul fakta är att hårfönen i badhuset sitter alldeles för högt upp. Den märkte inte ens att jag stod under den så Kristian fick vifta med handen för att den skulle starta. Ska nog klaga på detta. Annars en bra dag.