Semester

Kristian har semester och även om man inte känner av sommaren ännu så är det en lyx att bara vara hemma tillsammans. Idag åkte vi till Parken zoo tillsammans med James och Lotta. Det som är så bra nu är att alla karuseller ingår i inträdet så för första gången fick Milo åka massor. Jag har snart också semester och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på, kanske bara njuta av vår första sommar av frihet med bil och körkort, livet är så mycket enklare nu. 

I helgen blir det kalas för Milo och hans kusiner som också fyllt. Tänk att min stora bebis blir 4 år gammal, inte långt kvar till förskoleklass och sen första klass, herregud. Midsommar

Om det var fint väder hade vi bestämt oss för att fira midsommar här i Torshälla. Milo skulle ha deltagit i ett barnlopp kanske och vi skulle ha kollat runt. I morse gick jag upp med Milo för att kolla av läget men bestämde mig för att låta de andra sova, vädret var inte härligt alls. Idag blev en helt vanlig dag hemma. Vi har åkt till stallet och kollat till hästarna, handlat i affären och snart ska vi plocka fram lite nötter, chips och popcorn(godis tar mamma och pappa sen hehe) och kolla på en film. Vi åt lite midsommarmat redan igår för det är så gott men till kvällen blir det nog lite grillad korv med bröd. Jag har varit på dåligt humör under dagen, varit bitter över att alla andra verkar fira jättemysigt med familj och vänner. Har aldrig varit på ett sånt där firande man ser på film och jag undrar om folk verkligen dansar runt stången och har fina kransar på huvudet eller om det som sagt bara är på film? Vi gav vädret en chans till och sa att om det blir fint så åker vi till Sundbyholm där firandet börjar kl 16 men nu sitter vi ganska nöjda här i soffan ändå :) Bolibompa är på och barnen är superlyckliga för att vi tagit upp en rutschkana från källaren. 

Bolibompadansen pågår....

Vågar man tro på sommaren?

Det verkar som om det nu blivit sommar i alla fall. Sitter på en filt i skuggan och betraktar mina barn, min hund och mina alldeles för bleka ben, de kunde ha mindre hår på sig också. Stubb är bara sexigt på män. Igår tog vi bilen till en lekpark inne i stan tillsammans med kusin Milla, härligt när alla kusinerna också är lediga och vill göra oss den äran att leka med oss trots att de är äldre.  
På kvällen åkte Milla och jag till stallet. Killen kommer och möter oss redan när han ser bilen. Vi trivs bra där ute fortfarande. Mycket är nytt och spännande fortfarande men till helgen tänkte jag rida lite. Jag är ledig hela denna helg och jobbar inte förrän nästa söndag, känns konstigt att vara borta från jobbet så länge men är ju fullt sysselsatt i hemmet i alla fall :) 

Tilda vaktar