Ikea

Kristian var föräldraledig med oss så tog en tur till Ikea tillsammans med Emelie och Gustav. Vi skulle ju bara titta och tänka lite på olika lösningar för lekrummet/Milos rum. Men det slutade med att vi åkte därifrån med en fullpackad bil och en aning fattigare. Men jag tror att det kommer bli när det är helt klart. Rummet ser ut som det gör och är svårt att möblera men förvaring är guld värt så utseendet får offras lite. 

Det ska städas och lilla skåpet ska sättas upp

Vi dröjer oss kvar i känslan

Ok vardagen är igång på riktigt nu men vi vill inte riktigt släppa taget om den där härliga lediga känslan man får av sommaren. Igår var jag och barnen i Parken zoo och där kände man att de flesta nu börjat på jobb, skola och förskola. Vi kunde gå runt i lugn och ro men det mesta var stängt som karuseller och kiosker. För barnen är det en enda stor lyxig lekpark och jag påmindes än en gång om hur bra vi har det tillsammans hemma. Nästa vecka börjar Öppna förskolan och då blir det även lite rutiner och tider att passa för oss, för mig är hösten igång då jag ser fram emot det. Nya färger och dofter ute, nya kläder och en ny sol som känns minst lika härlig som sommarsolen. Dop för Gustav

Igår var vi på dop för fina lilla Gustav i Hällby kyrka. Emelie och Andreas hade gjort så fint. Både dopceremonin och kalaset efteråt var fint ordnat. Jag grät flera gånger, det var så känslosamt vissa stunder. Som när Andreas bror och Emelies bror sjöng varsin sång som hade så mycket fin text i sig, precis vad man önskar för ett barn och för denna värld. 
Väl hemma här var vi väldigt trötta, jag hade jobbat innan och när jag la mig en stund i sängen så snurrade världen. Blev en lugn kväll med städ och senare popcorn med film. Jag la mig med barnen och vaknade hyfsat pigg idag. 

Gustav med mamma, pappa och faddrar