Sunny Beach aug -07

image7

Kan inte fatta att jag är hemma igen efter den bästa veckan i mitt liv. Att flyga ner gick mycket bättre än förra gången jag flög och nu grät jag bara lite så att det inte syntes. Det läskiga med att flyga är starten då allt låter och känns hundra gånger mer än vanligt. Efter låååång väntan på bagaget kom vi äntligen fram till hotellet, inget lyxhotell men helt OK.

 

Ganska så sent kom vi fram och bestämde oss för att inte slösa bort en enda kväll, så efter ett snabbt ombyte och lite smink så var vi ute på stan i Sunny Beach. Redan första kvällen lyckades vi hitta till stans bästa klubb, på den bosatte vi oss sen under hela veckan. Snygga killar, goda och billiga drinkar, bra musik och flirtig stämning kan nog sammanfatta den klubben. Första kvällen kändes det konstigt att gå ut på krogen när man vanlightvis går hem i Sverige men efter ett par dagar var också vi vana vid att festa till 08 på morgonen.

För mig var det första gången jag var på en riktig strand och det var helt otroligt skönt. Skulle aldrig kunna tänka mig att ligga vid poolen när man en gång legat vid havet..Såklart var jag lite blyg i början men även det släppte. Det går ju inte att bada i shorts och linne när det är 40 grader varmt. Äntligen fick jag också prova på att dricka Tequila och eftersom de kostade 10-15 kr st så blev det en del.

I Sunny Beach träffar man också mycket trevligt folk och det verkar vara helt omöjligt att inte få kontakt med andra människor, tjejer som killar och det kryllar av svenskar där nere, vilket var lite trist..vill jag prata svenska och parta med svenskar kunde jag stannat hemma. Men kul var det i alla fall och inte alls lika läskigt som man föreställt sig. Visst det fanns äckel och snuskgubbar men mest fanns det trevligt folk som bara vill ha roligt tillsammans.

image21
image22


image17image18image19image20

Jäkla radiopratare

Blev hämtad från jobbet idag och ni vet hur det är när man åker i någon annans bil. Det här med radio och musik kan ju vara ganska känsligt. Inte alltid som man är överens och åker man då i någon annans bil har man inte så mycket att säga till om. Hela 40 min tog det att åka hem och hela vägen lyssnades det på P1. Som radiopratare borde man ha någon slags utbildning eller i alla fall sunt förnuft. Att prata om sina jäkla svampodlingar tillhör inte sunt förnuft. Och det är inte första gången jag reagerar på detta, det händer ofta att de i radion pratar på om ingenting alls och tycker själva att det är väldigt intressant. Ungefär som med bloggen så är det ganska EGO av dem. På tal om radio så har jag fortfarande inte bestämt om RIX FM är något att gå på ikväll, hoppas på att nån ska fatta beslutet åt mig.

Pirrigt på systemet

Dagarna har varit lugna och ganska innehållslösa. Jag har jobbat som vanligt, träffat Pia för en tacokväll och gjort mitt första besök på systembolaget. Jag slog till med så mycket som två cider och allt som allt gick det på 31 kr. Blev mer och mer nervös ju fler gånger han i kassan kollade på mig och sen mitt pass, till sist sa han de magiska orden " Var det bra så?" och därmed var ännu en milstolpe i mitt liv passerad. Kvällen blev trevlig och både Pia och jag var övertygade om att vi kunde spela badminton lika bra som vi kom ihåg att vi kunnat, för min del var det ett tag sen. Pia gick verkligen in för det och till sist frågade jag henne om vi inte kunde spela med varandra istället för mot varandra? Ni vet när man spelar sådär snällt och bara står och passar bollen mellan varandra, mes-spel alltså.

image5image6Börjar verkligen få resfeber och funderar över vad man behöver ha med sig. Jag kom på idag att jag behöver en större resväska eftersom den jag annars brukar ha på kryssningar är fullpackad redan då. Om jag nu ska vara borta i en vecka krävs det mycket större utrymme.