Team Jessica

Ännu en trött måndag och med den verkar det som om det trista vädret kom tillsammans med stressen över allt som jag borde ha gjort i helgen, men nu får göra i veckan. Sommarkänslor infann sig verkligen på riktigt denna helg och vi har passat på att njuta. Fredagen gjorde vi mamma en (gen)tjänst och var hundvakt. Vi passade på att mysa i soffan framför tv:n. 
 På lördagen var det ju sommar och sol och efter jobbet stack jag ut till de andra i rothoffsparken. Väl där tror jag vi alla fick en uppenbarelse, det är inte sommar ännu. Det konstaterade vi nog när vi satt där i kjolar, korta byxor, utan jackor och med en filt att dela på. Hur mysigt det än må vara på ett ställe så hatar jag att frysa. Vi sökte oss till värmen i bowlinghallen och försämrade våra chanser att briljera med cider och öl. Det är nu cider och ölen jag tänker skylla på för att mitt lag förlorade. Det faktum att de hade mig i laget var dåliga odds redan från början. Man märkte på vissa att det någonstans under den lätta berusningen fanns en duktig bowlare som ville hitta ut. Team Jessica förlorade med mig på sista plats och jag tror att vi vunnit om det inte vore för en och annan cider. Man behöver inte vara full för att kroppens förmåga till att sikta, träffa och tänka, snabbt ska förändras. Dessutom hade det andra laget en nykter Calle. 

Första krogbesöket på länge resulterade i en väldigt trevlig fortsättning på kvällen med en massa snack som fick mig att rodna. Nya bekantskaper gjorde kvällen ännu roligare.

Dagen efter gick vi upp tidigt och efter att ha sagt adjö till Manne tog vi en sväng på stan och gjorde av med lite pengar. Vår lägenhet ser betydligt bättre ut nu med gardiner och mina favoritblommor, brudorkidéer som står i fönstret. 

Tack Alex och calle för att ni tog fram era kontokort då mitt gick sönder och hela kvällen bestod av ett tekniskt fel.
Och en slank han hit....

Har hjälpt mamma hjälpa morfar att flytta igen. Just nu befinner han sig på ett korttidsboende i väntan på vad som sen ska hända, han verkade tycka om det och det är i närheten här så jag kan hälsa på honom.  Men det känns som om han åker fram och tillbaka inom vården, hoppas vi hittar något åt honom snart. Väntar just nu på att Kristian ska komma hem så vi kan hämta boxern, trodde jag skulle bli mer exalterad över att äntligen få tv men har ärligt talat klarat mig utan. Men visst ser jag fram emot att på kvällarna krypa upp i en soffa och mysa framför något meningslöst dumt program, med lite tända ljus på vardagsrums-bordet och ta en frukt ur den fina fruktskålen och klappa på hunden som ligger nedanför på mattan. Och bråka med Kristian om vem som ska få sitta i hörnet eller ligga på divanen. Får göra det ikväll i alla fall när vi ska vara hundvakt hos mamma. Väl i natt blir det ett kärt återseende med vår gamla 90-säng.

Imorgon jobbar jag och det ska bli kul, har nyss fått reda på att jag ska få ytterligare en brukare att vara med. Känns jätteskoj att få det förtroendet och att få träffa ännu en ny människa. Håll tummarna för att vi klickar lika bra som A och jag.

Kram på er och ha en trevlig helg

Bilder från gårdagen

 l

Liten har blivit stor och hon är hyfsat nöjd med att få följa med så mycket, älskar uppmärksamhet.