Ska iväg och klippa mig

Ska snart iväg och åka en sväng med mamma. Hoppas på att kunna klippa mig och fräscha till håret innan fredagen. Det var länge sen jag tyckte att något skulle bli så kul som det ska bli med denna kryssning. Oavsett hur pass mycket party det blir så är enbart tanken på att vi är ett litet gäng som åker jättekul. Det är länge sen jag åkte nu och visst är jag lite nervös över allt folk där men mest tänker jag på att jag kommer vara där med Kristian och våra kompisar och släppa loss lite.

Ute och springer

Kristian fixade ett väldigt roligt spel till wii. Det finns egentligen väldigt många spel men vi är dåliga på att använda vårt wii. Nu ska jag i alla fall spela detta minst en gång i veckan till att börja med. Det är alltså ett riktigt träningspass med styrketräning, hoppa hopprep, benböj och en massa annat. Vi ska försöka få tag på Jillian Michales spel, den tuffa tränaren i Biggest Loser.

Sommarvärme

Första sommardagen och jag är ledig men kanske lite för ledig för jag har verkligen inget att göra. Alla andra jobbar ju. Ska ta en promenad med Tilda, kanske får vi sällskap av katten Kiera som numera är officiell utekatt, det var oundvikligt när hon rymmer ut hela tiden.
Japp promenad och sen sola lite kanske, det är väl det man gör på sommaren?