Gott nytt år

Vi håller på och fixar inför kvällen och som vanligt har jag den vanliga ångesten över vad man ska ha på sig, jag har ju inget. Vet att alla säger så men jag har verkligen inget, det var väldigt länge sen jag köpte kläder men något ska jag väl slänga på mig. En del att fixa innan kvällen som sagt, trädgårdsstolarna ska duschas, ja det stämmer, våra gäster ska sitta på trädgårdsstolar och äta nyårsmiddag. Det ska bli skönt att flytta och kunna ha ett ordentligt matbord med många stolar. Vi tänker bjuda på lasagne, kanske inte den finaste middagen men det passar bra till vin och så kan man göra en sallad till. Den brukar bli väldigt god.
Gott nytt år på er alla och hoppas ni får det roligt ikväll!

Tisdag

Flera dagar har jag varit rejält nere och har ingen som helst ork till något alls, jag är trött hela tiden och börjar bli trött på det med. Någon som har något tips på vad man kan göra, käka lite vitaminer kanske? Bara hoppas på att det snart går över. Ser fram emot nyår och det verkar som om det kommer lite folk ändå, inte folk, utan de jag allra helst vill spendera sista dagen på år 2009 tillsammans med, minus Alex då som ska till mor sin, men det är inte helt fel att vara där heller.
Idag var vi och skrev på kontraktet på nya lägenheten, det känns toppen. En ny start och ett hem där jag kan se oss bo i ett antal år nu, vi var överens om att den här lägenheten bara var någon slags mellanlandning, från vår lilla etta på 31kvm som vi kom ifrån har vi verkligen fått det bra nu. I mars går lasset till Torshälla så vet ni någon som vill ha en mysig liten 2a nära Djurgården så skriv gärna en rad till mig, alltid kul att flytta tidigare än beräknat. Jag är barnslig på det sättet, har svårt att vänta och vara tålmodig när jag väl vill att något ska ske. Se jag kunde ju inte ens vänta med att skriva om det. Men å andra sidan så hatar jag att flytta också med allt vad det innebär så skönt att dra ut på det.
Kristian är väg och spelar bandy och jag har kvällen för mig själv, tvättstugan håller mig sysselsatt innan det kanske börjar någon mysig film på tv. Har satt på mig min nya morgonrock och tänker inte ens ta av den för tvättstugans skull. Turbanen på huvudet efter duschen följer med ner dit också, vem sa att man måste se snygg ut jämt?

Måndag

Jaha då var det vardag igen nu i några dagar, lite skönt måste jag erkänna. Vi har haft en mycket trevlig jul som avslutades hemma hos min morbror och hans familj den 26e dec. God mat, vin och sällskapsspel blev till en lyckad kväll. Kristian och jag avslutade den på en fest tillsammans med Calle. Lite lustigt att när jag återigen går på fest, det var många år sen som jag gick på en hemmafest hos någon som inte var en kompis, så möter jag samma folk som vi festade med när jag var 17. Det kändes som att resa tillbaka i tiden, väldigt lustigt sammanträffande. Efter en del tänkande och funderingar bestämde jag mig för att följa med grabbarna ut på Harry´s och det ångrar jag inte nu. Vi hade det väldigt kul och visst var jag nervös ibland men Kristian och Calle fanns där hela tiden och jag hade faktiskt kul och dansade. Det var lite folk ute så det var perfekt för att prova igen och tanken var ju att jag ville göra detta för att kunna njuta av nyår på stan. Tur att man har underbara vänner och den bästa pojkvännen!
På tal om nyår, det är ju alltid en jäkla stress med det där. Man ska ha så kul och helst ska man gå på den största festen i stan för att känna det som att nyåret blev lyckat. Jag har egentligen alltid tyckt att nyåret är en chans att avsluta året som varit tillsammans med de man faktiskt spenderat året med. Kristian och jag tänker laga middag, ska se om man kan knåpa ihop en trerätters, dricka lite gott till det och ha det trevligt. Efter det är det mysigt att promenera ner på stan och kolla på det stora fyrverkeriet. Hoppas på att fler vill göra oss sällskap men många vill ju fira nyår annorlunda, det är ingen fara :)