En vanlig fredag

En vanlig fredag hemma hos oss är vi väldigt ofta tillsammans med våra vänner och myser lite med film och mat. Det har blivit så på sista tiden och jag tycker det är jäkligt trevligt. På vardagar hinner man ofta inte ses. Ikväll blir det lyxig middag på svensson-vis. Pommes, bearniesås och fläskfilé samt quornfiléer med mozzarella och tomat mellan sig, det borde ni icke vegetarianer också prova. Ikväll känner vi oss galna och har provat med att lägga basilikablad mellan också.
Idag köpte vi ett vardagsrumsbord! Äntligen börjar det hända något med vårt hem, en sak i taget eller i månaden när lönen kommer det vill säga. Nästa projekt att "spara" till blir mattor och lampor.
Svart ska vi haFredag

Jag har absolut ingen aning om vad denna fredag bjuder på, har inga som helst planer mer än att jobba och kolla runt på Mio möbler. Kanske men bara kanske hittar vi ett vardagsrumsbord, det vore på tiden. Jo jag ska städa också, det behövs verkligen.
Läste att sverige inte går vidare i Eurovision song contest. Varför känns det som om vi kastat en  stackars liten flicka ut i vinterkylan till vargarna som väntar hungrigt och sen gör stora förvånade ansikten när hon inte överlever?

promenad

Dags för en promenad med Emelie och Ilona innan jag ska jobba i ynka tre timmar, förmodligen bara för att täcka upp något möte. Efter det åker jag med syster Lisa till Tuna park, jag ska försöka shoppa. Tror att jag har glömt hur man gör bara.