Uppdaterat

Ok sorry igen för bristen på inlägg.. Hmm nåt nytt som har hänt? Har mest träffat Kristian :) Var ute och åt i fredags..ännu ett nervöst tillfälle..men det gick bra det med:) Jättemysigt Thaiställe..som vi hamnade på. Vi kände oss nog lite speciella då dem efter ett tag frågade om vi ville flytta på oss, fick då en fönsterplats lite mer avskilt. Stämningen och det goda vinet gjorde mig lite lullig och jag började till slut blanda ihop personalen som då och då kom och frågade om allt var bra ( Jag trodde det var samma tjej som frågade hela tiden, tänkte att hon måste vara glömsk hon). Men det var jättemysigt, något som jag rekommenderar :)

Jag stannade kvar i stan hela helgen och bara tog det lugnt och hade det bra.
 Imorgon(onsdag) är det dags för par-bowling..hehe. Får se om jag kan slå mitt rekord på hela 80 poäng.

Skänk en tanke till mamma och Lisa som varit magsjuka och håll tummarna för att jag klarar mig.

Mysinlägg nummer 2

Mysfaktorn fortsätter..börjar känna mig bortskämd nu.

Mys mitt i stormen

Ok ledsen över bristen på uppdateringar, har jobbat och varit trött efter helgen..som var toppen :)
Började helgen med att gå ut tillsammans med Malin, Chrille och Kitan..stackars Emelie och David kunde inte följa med. Första besöket på Raw bekräftade mina tidigare fördomar om stället..att det var folktomt jämt. Men enligt rykten så är det ett coolt ställe med mycket folk så jag får nog gå dit en annan dag än sista helgen i januari före löning. Trots bristen på folk så blev det en supertrevlig kväll. Bandet Elias and the Wizzkids som spelade var bra, sällskapet var bra och stället var mysigt med soffor och kuddar. Spelade Flipper för första gången, vet inte hur bra jag var på det men ont i händerna hade jag efteråt så det måste vara ett tecken på att jag i alla fall levt mig in spelandet.

Efter Raw blev det Singstar hemma hos Chrille..(tycker fortfarande det är pinsamt att sjunga inför folk). Trevligt  det med :) Blev sent och jag somnade nästan till Malins och Kitans/Kristians  vackra stämmor.

Ok första natten hos Kristian..var jag pirrig? Svar Ja.. Var det mysigt? Svar Ja.  Åkte hem ganska sent på lördagen mitt i stormen som vi ignorerat hela dagen.

Jag har faktiskt blivit van med min stora säng nu :P