Söndag

Nyss hemkommen från stallet och försöker mig på att tina upp tårna och rumpan efter många timmar utomhus. Lägenheten är tyst och tom eftersom Kristian är iväg på konsert i globen. Ska passa på att försöka njuta av ensamheten i alla fall och kolla på de löjliga serier och filmer han inte vill se. I veckan är det massor att fixa med nytt lämpa för körkortet, studier, jobb och packande.
Hoppas ni alla haft en trevlig helg

Lördag

Har nyligen kommit hem från jobbet och ska strax fortsätta med myset denna lördag. Vi tog med lilla Laura på bio, "Det regnar köttbullar" var en riktigt bra film som man kan om man vill se med vuxna ögon. I så fall visar den hur människans överkonsumtion av mat och besatthet av större portioner kan ställa till det för oss själva och samhället, till sist är maten så stor att den "dödar" oss ( stora jätteköttbullar regnar från himlen och krossar allt i sin väg). Ur ett barns perspektiv var den bara väldigt rolig med massa fin färgglad mat och humor. Har en barnslig förtjusning för just barnfilmer och det mesta av Astrid Lindgren. Ska definitivt se mer på sådant och just nu går det många barnfilmer som jag vill se och ska se.
Robinsonfinalen nästa, mainstream och tjafs jag vet men det är ju lördag. Vi hejar på Mats...

...

Fick just ett antagningsbesked från högskolan, sökte lite på skoj en enda liten kurs som jag tyckte lät bra och kunde vara till nytta i jobbet men tänkte inte mer på det. Jag kom tydligen in så nu ska jag plugga lite igen, ska bli skönt att få använda hjärnan lite mer och göra något nyttigt av tiden. Det är en liten kurs på distans men alla bäckar små som man brukar säga. Nu gäller det bara att skaffa fram en massa information om alla praktiska detaljer, hatar den biten men får sätta igång med det snart :) Kursen jag ska läsa heter "Kontaktmannaskap inom den sociala omsorgen" Jag tror att den kan var till stor nytta i mitt jobb och inför framtida jobb.