Flyttat hästen

I torsdags flyttade vi Killen till vårt nya hem, stall Snickartorp. Allt gick bra och ihopsläppet slutade i en spark bara på en annan häst men som vi alla sa så är det sånt man får räkna med men fick lite panik får några sekunder. Ingen häst är halt eller skadad. Känns tråkigt att lämna gamla stallet efter många år men tror det är mer liv och rörelse i nya stallet och jag ser nästan fram emot hösten då man kommer igång ordentligt. Sommaren blir lugn och mysig för att lära känna nya hästar och människor. 


Denna lilla fina var bossen. Killens kroppsspråk visar detta så tydligt på denna bild

Tillbaka

Sitter på jobbet, känns som längesen jag var här då jag missat två pass pga sjukdomar hos mig och barnen. Men nu är vi hyfsat fräscha i alla fall och kan vistas bland folk. Vi var inne en och en halv vecka och jag minns att det regnade just den dagen jag nått min gräns och bara måste ut så ut gick vi. För Milo var det ett äventyr att klä sig i regnkläder från topp till tå och att få hoppa hur man ville i en vattenpöl. Jag sa till honom att sätta sig i en men nej där gick gränsen tyckte han. Vi mötte upp Milos kompis så dagen blev lyckad. 
Förkylt igen

Lugna dagar med förkylda barn men även jag är drabbad av halsont och huvudvärk tillsammans med snorig näsa. Det var ju ganska länge sen nu som vi var sjuka men det kommer alltid olägligt för det, när man planerat som mest. Jag måste ju tyvärr hålla mig borta från bebisgos så besök hos Emelie får vänta tillsammans med andra inplanerade besök. Dags att ge sig ut i världen igen nästa vecka, träffa folk och andra barn men än så länge har vi det ganska bra här hemma. Lata dagar i soffan och sängen, vi vilar middag ihop vilket tyder på att båda barnen nog är hängiga. 
Trött och med håret lite här och var är väl en vardagslook nuförtiden