Ledig helg

I fredags var man ju lite rik igen så då passade vi på att träffa Emelie och Gustav ute på Tuna park. Barnen skötte sig superfint och vi köpte presenter åt mormor/min mamma som fyllt år och skulle firas på kvällen. Det blev en mysig kväll med thaimat och lite gott att dricka till. På lördagen blev det tidig morgon för mig i stallet, kl 8 skulle jag vara med på utsläpp för snart ska jag sköta sånt där själv. Blev en mysig ridtur i högre tempo än vad vi är vana vid så jag var helt jäkla sopslut efteråt, benen värkte men så kul det va och snart är vi i form. Efter stallet skulle vi på ännu ett födelsdagsfirande hemma hos Kristians föräldrar. Även där fick vi mat så hela helgen blev vi bortskämda. 

Tappat dagarna

Idag är det måndag det vet jag men förra veckan minns jag inte mycket av. Kanske för att vi inte gjorde något alls under hela den veckan på grund av förkylning så nu kliar det i mig av rastlöshet samtidigt som jag är så oerhört trött. Dagarna liksom flyter ihop när man håller sig hemma såhär. Milo var pigg så han fick i alla fall komma ut på roligheter tillsammans med faster Annie på en pysseldag här hemma och sen med morfar för en stund i Rothoffsparken en annan dag. En dag var vi ute med mormor och hundarna och käkade hamburgare efter. Kanske att vi gjort en del ändå. Hela helgen har jag varit ensam med barnen och. Kristian har varit på min drömresa till Island med jobbet. Jag är riktigt avundsjuk på allt fint han sett. Någon gång vill jag också åka dit. 

I morgon är det jobb för min del och det ska bli skönt att vara tillbaka, få vara till hjälp någon annanstans och att få sakna mina barn lite. Då kommer jag hem med ny energi och planer för dagen. 

Dagen då Milo fick reda på att det finns glass där man även köper hamburgare :)Perfekt lagom liten aktivitet att gå till morfars hus och leka 

Dagen jag tog en dusch och barnen ordnade med blåbär själva

Faktiskt riktigt nöjd

Igår var det en sån där regnig och tråkig dag som är perfekt för att fixa hemma på så det var vad vi gjorde. Barnens lekrum/Milos sovrum ibland är jag väldigt nöjd med nu, man skäms inte för det rummet i alla fall. Det är så praktiskt det kan bli tror jag med tanke på storleken på rummet. Vi kom även på att vi vill ha en förvaringsmöbel till i vardagsrummet för barnens leksaker som ändå hamnar här så det blir nästa inköp. Jag ska även sätta igång med att rensa och fixa, vi har så mycket kläder och saker gömda i våra få garderober så en del måste bort. Det blev en mysig dag som avslutades med att flyga drake och leka i lekparken på kvällen.