Tandläkarskräcken har fått ett ansikte

Ok detta inlägg är enbart för min egen skull..jag behöver gnälla och nu kan ni själva välja hur mycket ni vill lyssna.  Tänkte att det kan vara schysstare än att gnälla face to face med alla stackare som råkar fråga hur det är. Nu börjar jag...... Jag har haft så jäkla ont i min kind/ tand i flera dagar nu. Tyvärr har min kära pojkvän fått se och uppleva detta, min ena kind är svullen(tänk på en hamster), jag kan inte gapa särskilt mycket, det gör ont hela tiden. Jag har dock varit uppfinningsrik och kommit på ett sätt att typ äta mat..det ska vara lättuggat och så äter jag med en tesked och suger in maten mellan läpparna..ungefär som en bebis :) Höjdpunkten på eländet var när jag groggy på tablett satt i badkaret och åt glass med sugrör.... Pucko säger alla, bara att gå till tandläkaren. Det är nu jag får problem..jag låter det hellre gå över av sig självt än att kliva innanför dem dörrarna och sätta mig i den där stolen som enligt mig är värre än den hos gynekologen.

Efter viss övertalning av Kristian och mamma så gick jag ändå dit. Jag var för svullen för att de skulle kunna göra eller se så mycket..men vad var felet då? Jag har en visdomstand som växer alldeles galet och det är bara att låta den växa så pass mycket att man sen kan dra ut den. Något att se fram emot alltså.

 Nu vill jag säga grattis om du läst så pass långt som till hit.
 
 1. Antingen så tycker du om att plåga dig själv
 2. Du har tråkigt
 3. Du är en riktig vän som bryr dig

Men jag varnade er..det var enbart till för mitt gnäll..

2 månader

Det har redan gått 2 månader för oss. Känns hur bra som helst och igår konstaterade vi att vi ännu inte tröttnat på varandras sällskap. Kan ju lätt bli så om man umgås mycket men än så länge ingen fara alltså :) Åt en liten lyxigare lunch för att "fira" lite. Utbildninen jag skulle på via jobbet blev inställd så nu sitter jag här i stället för att tjäna pengar, ska åka en sväng med mamma sen. Ska nog ringa till lilla Emelie för att se om hon vill umgås lite senare..På tal om  Emelie, välkommen till bloggvärlden.
Tänk att det kunde vara så roligt att tvätta ihop.

Smycken, smink och finsk bastu

Är enligt Malin dålig på att uppdatera och det stämmer nog. Beror nog mest på att jag är lat och att det inte händer en massa som är alla inte redan vet :). Tog med stackars kristian på smink-och smyckesparty, han var enda killen bland en massa tjejer och tanter i åldrarna 18 till 70+. Mycket fina smycken och smink...men alltför för många kärringar på ett och samma ställe. Orden kackel och prata i mun på varandra har fått en helt ny innebörd. Men vi överlevde i alla fall, även om det var mycket roligare att träffa en av hans systrar och busa med hennes barn. Badade bastu på finskt vis och inte mes-bastu som man kan läsa en bok i samtidigt. Tack och lov var det inget ris och pisk inblandat. När jag väl blev van och kom ihåg att andas och koppla av så gillade jag det, mysigare än att bada i badkaret.

Har jobbat en del nu och lite mer blir det.

Vad mer?
Familjen Åkerblom(originalen alltså vi, inte ingifta som vi har en del av ) ska flytta till en väldigt fin 3:a i Torshälla, jag får det mindre rummet. Mitt enda krav var en säng som rymmer två personer. Kommer att sakna min säng på 1.80.

Snart har vi varit ihop i två månader :)

Emelie och David ska hämta sin bebis. Hur detta är relaterat till mig? Jag är grymt avundsjuk förstås

Har bestämt mig för att plugga i höst(måste kolla om det är möjligt, eller kanske för sent att anmäla sig)

Ser fram emot att träffa mina Emelisar i morgon

Och att mysa med Kristian(och hundarna) här hemma i helgen

Ska genom jobbet få lära mig Dialysbehandling..är nervös inför det

Det var allt för nu...

Detta blev väldigt långt, kanske mitt längsta inlägg..