3 månader

Min fina lilla kille blev hela 3 månader igår. I förrgår var vi och tog sprutorna och det gick jättebra. Det verkar vara tänder på gång så nu kan jag ju vara glad över att jag inte ammar från bröstet. Killen växer och frodas, hela 3 centimeter på en månad så nu är han 63 cm lång och väger över 6 kg. Det händer mycket nu och det pratas massor. Han är nog den enda som gillar när jag sjunger, då sjunger han med och låter mer än nånsin.

En dag kvar

Sista dagen som ensamstående hund- och bebismamma och jag måste få säga att jag kom in i det väldigt fort. Jag skulle klara att leva ensam och jag har knappt saknat Kristian, kanske inte är så bra men jag tror faktiskt det bara är för att jag haft Milo och jobbat, Kristian har dessutom inte varit borta en vecka ens. Så när jag säger att jag inte saknat honom är det inte så illa som det låter. Jag har bara klarat av att vara självständig och jag har inte varit rädd(så mycket). Första natten lyste det i nästan alla rum men nu litar jag på Tilda, hon släpper inte in någon, kamphund som hon är :P. Dagarna fylls ju av Milo och bara Milo och jag måste se till att få in en dos av vänskap också, denna vecka är det jobb som gäller men till helgen ska Emelie och jag ut för att fira att jobbet är igång. Jag tipsade min chef om henne och hon fick tjänsten och jag fick min tjänst på pappret fast jag är mammaledig så självklart ska vi fira det.

Ensam

Kristian har lämnat oss för att plugga i Göteborg, det är en jobbgrej och han kommer hem på torsdag kväll. Jag är så stolt över att han åker iväg och satsar på jobbet för att få jobba med det han vill göra, håll tummarna allihopa. Han har pluggat och varit duktig så jag är övertygad om att han klarar det. Saknar honom redan, jag har så svårt för att vara ensam på kvällen, har alla lampor tända och vill inte ta kvällsrundan med Tilda och jag vill inte sova ensam, drömmer alltid en massa när han inte är bredvid. Milo sover sött och honom hör man inte ett knyst ifrån förrän i morgon bitti så jag hoppas att jag kan sova, känns surt att inte kunna sova när man faktiskt får.
...................Förmodligen går dagarna fort då jag ska jobba lite i måndag-onsdag. Det händer massor på jobbet nu och jag är tacksam för att få vara en del av det trots mammaledighet. Har sådan tur också att jag/vi har familj och vänner som ställer upp och passar Milo dessa kvällar då jag jobbar. Är nervös som tusan över att jobba på tisdag, det är en helt ny situation men det ska bli kul också, håll tummarna.
.................Nu blir det den där sista kvällsrundan och sen gör jag Milo sällskap i sömnen.