som jag sa..

Som jag sa, denna dag kommer bli bättre. Gårdagens negativa tankar försvann ganska snart. Idag fick jag klart besked från skolan...thailand är bokat. den 29 november drar vi. Inget hotell bokat och det känns lite läskigt, jag vill ha allt planerat innan..sen där nere kan jag leva för stunden. Det pirrar i kroppen just nu....

...

Just nu, känslor av utanförskap och stress inför skolan. Ingen bra dag, kanske en kvällspromenad hjälper,det brukar alltid göra det. Annars får man väl fortsätta deppa med Radiohead. Imorgon är en ny dag :)

Nu då?

Mys med nåt underhållande mainstream-program, igår var det Idol..nu kanske stjärnor på is, premiär men det hör väl till helgen. I alla fall mina helger, kan inte skryta med värsta partyhelgen. En och annan utekväll när lönen kommer, första tecknet på att man blivit vuxen(eller tråkig). Man sparar och satsar allt på löning, det är så det ska vara när man blivit vuxen, eller? Hehe så gammal är man väl ändå inte, bara trött och bor i en liten stad. Jag gillar mer att mysa, orkar inte slösa en dag på att vara bakis(bara ibland, ibland riktigt längtar man efter det). 

Alla som vill mysa med mig framför tv:n är välkomna. Det var så kul att göra det med Emelie och Alex, gruppmys är ännu bättre.