Ohhh

Just nu är alla andra sega och söliga, fattar dem inte att vi ska börja flytta idag? Hallå vakna Sverige, jag väntar ju här...jag, jag jag, jag, jag!!!
Ähh får väl äta frukost och duscha, det glömde jag :P

Hemma igen

Hemma igen efter dagens slit, ibland är det synd att jag sliter så mycket men inte tjänar några pengar på det. Jag blir inte ens smal eller stark av det heller, den enda som vinner är min häst och mina tjejer i stallet men det är ju ioförsig den bästa belöningen. Nu ska det packas det sista för i morgon får vi smysstarta med flytt och vi får återse får nya lägenhet efter flera månader av längtan.
Tack snälla mamma för hjälpen idag! Och tack mamma för hjälpen du kommer ge i morgon. Undrar om jag kan sova i natt, är som ett ivrigt barn på julafton.

Lunchdejt

Snart ska jag iväg på lunchdejt med Kristian innan det sen är dags för stallet idag igen. Gårdagen med Emelie var jättemysig och vi premiärfikade utomhus. Det var kallt och jag blev kall om rumpan men sitta ute det skulle vi minsann, det droppade ju från stalltaket och någon form av vårsol visade sig igår.
Historien om Jess och kartongerna fortsätter, än är den sagan inte slut. Vi hoppas på att vi faktiskt kan få smygstarta flytten nu denna helg men det verkar inte bli så så nu lever vi bland kartongerna ett tag till.
Hoppas ni alla får en bra dag idag då det är lönedag, fullt med lunchande människor på stan med andra ord.