Sista dagen på år 2008

Året 2008 var nog det år då mitt liv förändrades som mest. Jag flyttade från älskade hållsta in till stan. Jag tog blev säker på vad jag ville i mitt liv och började plugga. Ramlade av hästen ett antal gånger men är annars skade - och olycksfri. Jag tog steget till att träffa killar och våga, med skiftande resultat :). Jag tog kontakt med gamla vänner jag saknar och upplevde en hel del med mina "nygamla", både bra och roliga saker. Jag återvände till skolan för att fira Johannas student och förundrades över att jag själv inte kommit längre sen min student. Jag insåg på riktigt vad det innebär att förlora någon och att nästan göra det skrämde mig mer. Jag lärde känna Malin så bra att hon insåg att jag och Kristian vore ett bra par. Jag gick på dejt för första gången och blev kär.  Jag flyttade ihop med Kristian och än så länge har vi inte slagit ihjäl varandra så det var ett bra beslut. Jag förverkligade en dröm om att få se Thailand och jag åkte moped för första gången i mitt liv, på tiden kanske, en sån bagatell. Jag och min syster blev kompisar och min mamma fortsätter att inspirera mig även detta år med sin styrka och förmåga att fatta svåra beslut.

Detta och mycket mer var mitt 2008. Sammanfattningsvis var detta året då jag tog steget...

Gott nytt år på er alla!

Nu

Nu ska tvätten bli klar sen ska vi mysa, jag har nästan tvingat Kristian till att titta på Twilight. Bara trailern fascinerar mig  och tack vare True blood är jag helt inne på vampyrfilmer nu.Min Jul

Ja bildbomben jag lovade blev det ju inte mycket av, men det kommer mer. Tiden rann ut men jag ska lägga ut mer bilder snart. Julafton började perfekt med snö och vi vaknade upp hemma hos mamma. Myste med frukost och sen öppnande av julklappar, fick många fina grejer, tack allesammans. Sedan bar det iväg till Kristians syster med alla små barn. Det bästa var nog att se deras glädje över tomten och paketen. Även där var det jättemysigt med massor av god mat. På kvällen åkte vi som vanligt hem till kusinerna och när man sen kom hem var i alla fall jag helt slut. Juldagen är ju den stora festdagen men innan det var dags för det tog vi en sväng hem till Kristians mamma där ALLA  var.

På juldagen hamnade vi hemma hos Malin för lite fest och dricka innan vi gick ut på Statt. Kul som alltid men smockat med folk. Hur kommer det sig att man alltid ser samma människor hela tiden i en sån stor folkmassa, många att säga hej till blir det i en liten stad som denna, tur att man tycker om sådana trevligheter. Jag förstår liksom inte vitsen med att inte säga hej till gamla bekanta eller bara nån man känner igen. Allt som allt blev det en kul partykväll, en juldagskväll så som den ska vara.