Milos första jul

Idag är vi inne på vår andra dag av julfirande. Julafton spenderade vi som vanligt hos Kristians syster med familj men pga av denna eländiga magsjuka som gått runt kunde vi inte fira med min mamma och syster så det ska vi göra idag. I morgon ska vi tillbaka till Hanna, Kristians syster för att "fira" med alla syskonen och barn. Men då blir det att bara umgås och äta pizza eller nåt.

Milo fattar inte så mycket av julfirandet men han uppskattar säkert att umgås med alla. Vi var ändå tvungna att ta kort med Milo i tomtens knä såklart, kul att titta på när han blir äldre.

Dan före dan

Vi har nästan nyss kommit hem efter 6 timmar av julhandling på Tuna Park. Vi hade delvis sällskap av Emelie och Jocke och hann i alla fall med en trevlig lunch innan hysterin skulle påbörjas. Nä men det var lugnt faktiskt, jag stressar sällan upp mig och tyckte bara det var mysigt att få en heldag med familj och vänner. Men klart att man är trött nu så det ska bli skönt att sätta sig framför Bingolottos uppesittarkväll och hoppas på att få vinna.

Middag och mys framför tv:n gäller såklart för Milo också


Mys

Vi ligger i soffan och kollar på mysiga underbara The notebook. Bästa som finns att ligga i kristians famn