Häst med självmordstankar?

För alla er som inte vet om detta så har jag ju som sagt min alldeles egna totte-häst. Han är fet, gammal, blind på ett öga och på den tiden då han sprang på travbanan drog han in ungefär 0 kr. Hans pappa är en av sveriges alla kända travhästar men inte hjälper det min stackars älskade, misslyckade 18- åring. Kanske var det så att han började tänka på de här sakerna när han idag bestämde sig för att försöka stoppa en bil med hjälp av sin egen kropp. Vi gick på grusvägen, och bilen, som de allra flesta väldigt snälla bilister gör när de möter hästar, kryper fram och är nästan förbi oss då hästfan vänder på sig och stannar framför bilen som då fick tvärstanna..Johannna som bara hör hur bilen häftigt bromsar in vänder sig om och får se oss stå 30 centimeter framför bilen. Röd i ansiktet försöker jag så gott jag kan förmedla en ursäkt uppifrån hästryggen..men det uppfattas nog bara som en vanlig vinkning tyvärr..om någon vet hur man på bästa sätt ber om ursäkt i detta läge får ni gärna komma med råd...att hoppa av hästryggen är inget alternativ.


"Han är fet, han är misslyckad och blind och går därför ganska så ofta in i mig och träd(med mig på)...men jag älskar honom ändå..om inte det är kärlek så vet jag inte"

Dröm Vs Verklighet

Tjejen: "Usch vad det är kallt, jag fryser"
Drömkillen : "Här ta min jacka"
Verkliga killen: "Du skulle tagit på dig mer kläder"

Tjejen: " Den där nya filmen går på bio nu, du vet den jag ville se"
Drömkillen: " Ok men ska vi inte gå på den då?"
Verkliga killen: " Jag har redan laddat ner och kollat på den med mina polare"

Tjejen: "Ok, men då ska jag ta och åka hem då"
Drömkillen: "Vänta jag går med dig en bit till bussen"
Verkliga killen säger hejdå och vinkar lite till dig.

Tjejen:" Men shit såg du, hon har skaffat silikonbröst, att hon inte fryser i så kort kjol också"
Drömkillen:" Va vem då..måste missat henne, kollade på den där hundvalpen, kolla vad söt den är.
Verkliga killen:" Jo jag träffade henne förra veckan..dem är snygga men känns som plast..men vem bryr sig om hur dem känns när dem är så stora"


 Ett stänk av ironi, en gnutta bitterhet, en del humor...en bit av verklighet.

....hehe men jag gillar er ändå....


 

Julen avklarad

Den här julen var som alla andra förutom att jag jobbade på julafton..det känns väldigt vuxet och borde ge några vuxenpoäng tillsammans med mina julklappar, glas och bestick. Biobiljetter, parfym, morgonrock, och så mitt älskade dun-prassel-täcke som passar mig alldeles utmärkt nu när jag mest ligger hemma och vilar bort min förkylning..jag ska vara frisk till kryssning och nyår i stockholm. Juldagen blev jag hemma, men hade jag hittat någon stackare att gå på bio med så hade jag släpat med den personen..men men bion finns ju kvar.

God jul allihopa