Inte mycket att göra

Milo sover dåligt och vi har varit vakna ett par timmar i natt. Det är så jobbigt att se hur dåligt han mår när det gör ont och han inte kan andas ordentligt. I natt vaknade han återigen flera gånger och bara gallskrek och han håller inte på med munnen så det är nog magen som bråkar. Men varför har magen börjat besvära honom helt plötsligt, är det för att han provar lite mat ibland? Ja det blev inget roligt inlägg men om ett år kan jag gå tillbaka och uppskatta hur lätt jag har det då förhoppningsvis. Jag har verkligen fått respekt för andra föräldrar som får barn med kolik eller annat. Det är verkligen jobbigt och påfrestande att stå mitt i natten och hoppa, gunga och försöka trösta sitt barn som skriker och har ont men inte kan tala om vart.

oroligt

Ute ur magsjukedimman igen, den gjorde tack och lov bara en snabbvisit här hemma men självklart slog den till 5 timmar in på mitt 25-timmars arbetspass. Ja vad gör man då liksom, det är ju bara att ringa arbetskamraterna, skämmas lite och åka hem igen. Så jäkla trist att gå miste om den tiden och pengarna hade suttit fint till julen sen.
Jag mår bra nu men Milo är sjuk stackarn, det är en kombination av snuva och tänder skulle jag tro som gör att nätterna är jobbiga. Han vaknar och bara skriker rakt ut som om han har ont och det är svårt att trösta honom och jag tänker mest på att såhär jobbigt kan det väl inte vara med vanlig snuva? Han vrider sig och blir stel i kroppen och mycket pekar på magont, smärtsamma skrik som får mitt hjärta att brista. Usch det är så jobbigt att inte veta vad som är fel och många oroliga tankar går "tänk om det är något annat fel? Eller är det snuvan och/eller tänderna".
...............Vi tog igen sömn på dagen och efter det har det i stort sett varit bra. Visst är han snuvig och trött men inga skrik av smärta tack och lov. Vi planerar inte dagarna utan tar det lugnt här hemma vilket också är mysigt.

Vänskap

Lönefredag igår och en mycket efterlängtad sådan. Vi var hemma till 20.30 och nattade Milo som vanligt och sen kom mamma för att som jag sa "bara sitta här när han sover hela natten, han vaknar aldrig mamma". Till 21 var vi nere på stan och mötte upp ett stort gäng för en cider och sen bowling. Är så tacksam för mina fina vänner som förstår att livet förändrats för mig och de anpassar sig efter det för mig, inga sura miner.  Vi skulle tagit bussen hem 23.15 men bowlingen drog ut på tiden( vi var 10 pers) så till kl 01 var vi hemma och möttes av en glad Milo och trött mormor som fått underhålla lillkillen sen kl 21.15. Det tog 5 min och sen sov han till 08.30 i morse. Han passade väl på att härja lite med snälla mormor såklart.
................................Nu ska jag åka iväg till jobbet och kommer hem i morgon kl 14. Kristian och Milo ska ha grabbhäng med Manne.