Konstigt

Har en jäkla skitdag idag för att vara ärlig. Jag mår så dåligt och vet inte vad det är med mig, är det relaterat till graviditeten eller är något annat fel. Känner mig full, alltså inte lite lullig utan rent av aspackad. Huvudet är inte alls med, svårt att stava och får ändra en massa i inlägget. Humöret känns deppigt och kroppen bara vill inte, eller orkar inte rättare sagt. Känner mig utmattad och är jag uppe o går kommer den där jäkla "mensvärken". Vet inte om det är blodsockret, eftersom jag mått såhär har jag inte ätit som jag ska utan det blev en smörgås och proteinbar efter många timmars väntan på mat. Magen strular så är det någon form av magsjuka? Sämre mår jag av att Kristian ska komma hem till detta, hemmet ser inge vidare ut och jag har sett bättre ut och doftat bättre vilken bakisdag som helst. Jag vet att han inte bryr sig och jag vet att han utan gnäll kommer hem nu med mat, plockar i hemmet och går ut med Tilda ordentligt för att det är sån han är, fantastiskt på alla vis. Och då mår jag sämre av det, av att inte känna mig som mig själv som orkat ordna med hemmet. Jaja får hoppas på en bättre dag i morgon

Semester

Är uppe tidigt idag och njuter av en frukost framför Tv:n, vardagslyx när den är som allra enklast. På söndagarna brukar vi äta en rejäl frukost och kolla på en film. Idag ska hästarna få semester och komma ut på sommarbete, vädret känns väl sådär just nu, saknar lite värme men hästarna blir säkert glada. Ska ta med kameran, folk åker ju ut för att titta på kossornas betessläpp, hästarna är minst lika knasiga när det är dags för dem.
........Bebisstatus är att förvärkarna kommit tillbaka, stundtals gör det riktigt ont men mycket mer händer inte så det är bara kroppen som tränar, nu har jag haft så mycket förvärkar att jag säkert inte kommer fatta när det sätter igång till en början, förrän det blir förlossningssmärtor förstås, dem är nog svåra att missa.
Nu tar jag vovvarna och åker ut till stallet.

Barnmorska och läkare 37 veckor avklarade

Var hos läkaren igår och barnmorskan idag. Allt såg bra ut med lille Milo, han är lite stor. Jag var igår i vecka 36+6 och han är lika stor som bebis i vecka 37+2 så det är ju ingen jätteskillnad och han följer sin viktkurva som han ska. Läkaren beslutade att ett ultraljud ska göras dagen vi är beräknade, den 15 juni för att fatta beslut om jag ska sättas igång då. Är han stor kan han belasta mina njurar och då startar de min förlossning. Jag hoppas verkligen på att slippa detta, då går jag hellre över tiden. Men lite skumt ändå att om 21 dagar ska jag ta med mig BB-väskan upp och kanske bli kvar på sjukhuset för att föda barn, om han inte kommer innan dess förstås vilket ni alla håller tummarna för eller hur? Hos barnmorskan såg allt bra ut med mig, 8 kg upp sen inskrivningen så det får man väl vara glad över även om magen är stor och tung just nu. Tänk att idag kanske var sista besöket :) Håller smått på med BB-väskan, har packat Milos kläder först av allt förstås :)