Trivs på jobbet

Har börjat på nya jobbet idag och jag måste säga att det verkar jättebra. Man jobbar i delade turer och får gå hem under dagen för att sedan gå tillbaka och jobba till kvällen. Jag har nära och gillar det massor. Själva jobbet verkar också toppen, trevliga personer att jobba med.
Ska passa på att städa, så roligt ska jag ha men det behövs. Men just nu vet man inte var man ska börja, står lådor framme som julsakerna legat i och vissa julsaker ska ju ligga kvar ett tag till som julgransbelysning. Apropå julgran så har jag funderat en hel del på det. Har alltid förespråkat en äkta naturlig gran istället för en av plast. Men vilket är egentligen miljövänligast? Att den är gjord av plast är inte bra men å andra sidan så använder man den i många år och hur bra är det att man varje år hugger ner massor av granar, kanske det är bättre? Så kallad skogsvård och att man planterar nya.

Vilken helg

Vilken jobbarhelg det har varit, skönt att den är över och lite roligare att få lön sen. Tillbringade 14 timmar på snäckberget igår och på morgonen kändes det tungt men sedan flöt det på och när kvällspersonalen kom vid 16 var jag pigg och det kändes som om jag också nyss kommit dit. Fick skjuts av Hanna hem, utan den hade det känts tungt ska jag erkänna. Tror Kristian njöt av denna helg för sig själv, det behövs det också ibland och man får inte glömma bort att ge varandra egentid. Jag har ju det så det räcker och blir över men glömmer bort att han kanske också vill ha det. Måndag och jobb idag men innan det behövs det städas upp efter helgen. I morgon blir det introduktion på nya jobbet, ska bli skönt att det är nära.
Verkar som om jag äntligen fått vettiga svar på min annons om en medryttare till min häst, förhoppningsvis får de provrida i veckan. Håller tummarna för att det kommer fungera.

Jul i sikte

Äntligen kommer det snö som verkar få ligga kvar och det är bara en dag kvar till första advent. Veckorna kommer gå fort nu. Julen är bokad och klar så vi vet vart vi ska och när vi ska dit. Jag har mottagit Kristians önskelista men måste lämna in min, hans är full av internetlänkar eftersom jag annars inte skulle fatta någonting av det han vill ha. Min är ganska typiskt tjejig med body butters och hårprodukter och ett besök på frissan med ögonbrynsplock. Önskar att man var mer djup och kunde komma på en superpresent.
Har en jobbarhelg framför mig. Har idag jobbat på båda jobben och fått ihop 10 timmar och i morgon blir det 14 timmar på snäckberget, vikarier fattas så jag täcker upp ett kvällspass utöver mitt dagpass. Håller tummarna för att tiden går fort och jag ska bara tänka på pengarna till jul.
På tisdag är det intro på nya jobbet, fick båda jobben jag sökte och jag börjar med ett intro på ett ställe för ett företag som kommer att placera mig på olika ställen och förhoppningsvis blir det variation i arbetet. Den förhoppningsvis nya arbetsplatsen ligger nära hemmet och det löser sig bra med hund och allt annat så jag hoppas verkligen på detta.
Nu blir det lite helgmys...