Födelsedagar

Igår hade vi barnvakt så att vi kunde gå ut och fira Emelie som fyllt 25. Blev en trevlig och ganska tidig kväll med god mat och roligt sällskap. Blev en afton i köttets tecken då vi var på en grillrestaurang och jag tror vi alla rullade ut därifrån med ett överskott av proteiner i kroppen :)

Och idag fyller ju världens mest underbara människa 2 år. Vi sjöng för honom i morse och han fick våra paket, mest pysselgrejer som vattenfärg och roligt kladdiga fingerfärger. I morgon har vi litet kalas med familjen. Otroligt hur mycket man kan älska en annan människa och hur mycket glädje han ger oss. Vår familj är nog det bästa jag/vi gjort.

Den 25e smäller det

Pengarna rullar sakta in och åker iväg i 100 km i timmen men visst blev det fint. Nu sitter vi ute av ren envishet fast det egentligen är liiiite för kallt. Men en tröja och en filt löser väl allt :)

Skitgrisen

Åkte ut till stallet igår och fann detta. I bilen på avstånd från hagen sa jag till min mamma att någon har satt på Killen ett täcke. Tog sin lilla stund att få rent honom men egentligen gör det ju inte så mycket att han är sådär skitig, skyddar bra mot flugor och mygg :)