Det är dåligt(gnälligt inlägg)

Det är dåligt med bloggande nu och tyvärr tyder det på att jag mår dåligt, det var länge sedan som jag faktiskt kände mig frisk och pigg. Urinvägsinfektionerna avlöser varandra och jag har gått på 3 penicillinkurer sen i juli. Jag är trött och hängig men också orolig. Med tanke på att jag föddes med fel på njurarna och tillbringat många barndomsår på sjukhuset för att sedan må bra i större delen av mitt vuxna liv och sen nu må dåligt igen, det blir jobbigt att inte veta.
Sen på vårdcentralen får man komma till olika läkare varje gång och ingen av dem känner till min historia, nu tog jag upp det och fick i uppdrag att ordna fram min journal från barndomen. Efter att ha ringt runt en massa samtal och ställt frågor får jag höra vad jag redan misstänkte, att det är läkarens uppgift att skaffa fram journalen. Men bra i alla fall att den ska ses över. Livet hamnar lite i pausläge just nu, hela tiden är måendet ett mellanting och aldrig på topp så att man orkar göra saker, vissa dagar har jag feber, andra inte och ständigt närvarande är känslan av att inte må bra, inte orka. Sen har jag huvudvärk i stort sett varje dag hela dagen men det kommer från problemet med näsan som är svullen och det tar jag kortison-nässpray för och det hjälper faktiskt...men det är också den tredje eller fjärde flaskan och alla är på recept så jag måste gå till doktorn när jag vill ha en ny och varje gång konstaterar de att ja jo du är svullen och irriterad i näsan, nässpray varsågod!
Skönt att skriva av sig..är så frustrerad

Hemma hos Hanna med familj

Lördag

Började dagen men en mysig frukost och en film. Klockan 12 var vi färdiga med att slappa och begav oss ut tillsammans med mamma för att låta hundarna få springa av sig ordentligt. Vi hamnade mot Sundbyholm och släppte vilddjuren samt lät dem spåra efter Kristian, Tilda blir som tokig och tycker det är skitkul.
Mamma visade oss sommarstugan som hon och pappa hade tillsammans när de var lite äldre än Kristian och mig och var gravida
Vi handlade ekologiskt på Solby Gård