Laddat och klart

Jag är laddad inför tjej-utgång ikväll, det ska bli så kul. Jag ska till och med dricka vin, orkar inte köpa sprit. Vi ska äta middag först men sånt överlämnar vi till Malin att hantera. Jag ska låta tjejerna göra mig snygg och vi ska ta igen på missat tjejsnack. Hoppas att vi går någonstans där man kan dansa lite. 

Det bästa till sist...att ha någon att komma hem till när man är glad, sprallig och kanske lite trött efter kvällen.

Städning o sånt

Jag gillar ju att städa och ha det fint hemma, avkoppling för mig är om jag får vara ensam hemma, ha hög musik på och städa samtidigt. Idag fick jag gå en städutbildning på jobbet. I 3 timmar pratade en manlig expert på ämnet om hur vi skulle städa. Tråkigt för de flesta, men jag satt bara och tog in mig all information,lite pinsamt var det att jag ställde mest frågor. Hur man skulle böja rygg armar och och så var rena aha-upplevelsen, tänk så fel man gjort..stackars stackars kroppen. Det mest intressanta var hygien-biten, det blir kanske inte renare bara för att man använder Ajax, något jag sörjer eftersom jag älskar lukta-gott-saker.
 
Är sugen på att testa mina nya kunskaper...

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen

Jag är skadeglad och missunnar folk saker. Jag är avundsjuk på familjen i rika Saltsjöbaden som vann drömvinsten, ca 130 nånting miljoner. Jag är glad över att Charlotte Perelli floppade i Eurovision... men är ledsen över att det inte var Carola som satt där med 0 poäng. Hur kommer det sig att Sverige alltid segertippar sig själva, känner resten av europa av det och bestämmer sig för att lära oss en läxa?

Kristian och jag sökte på nätet efter lägenheter, någon kan känna sig skadeglad över att den jag vill ha är alldeles för dyr. Varsågod det bjuder jag på. Var ganska kul att sitta och kolla i alla fall..

Tränat med Emelie och spenderat kvällen med Alex och lilla Emelie, hoppades på att dem var sugna på fotboll men tjejsnack dög det med.
 
image68
Hoppas på en repris av förra sommaren