Nu sker det

I morgon så flyttar vi faktiskt, eller börjar i alla fall. Bara det att vi äntligen börjar känns stort :) Det stora lasset går på lördag och vi hoppas på att det ska gå bra, fler karlar sökes! Själv ska man ju jobba så jag slipper, vilket känns jättetaskigt men förhoppningsvis så börjar vi tidigt så jag kan hjälpa till. Känns skönt att vi smygstartar lite imorrn så allt inte sker på lördag. Vi har inte packat allt och vi tar det nog lite lugnt med städning och allt. Vi har ändå kvar denna lägenhet hela april.

Dags att packa lite nu

praktik

Idag börjar jag min praktik på Balsta gruppboende, lite nervöst är det. Alex kom hit idag med fika och gott till djuren, hon ska även stanna kvar hos Tilda ett par timmar tills Kristian kommer hem. I kväll är det första skoldagen för Tilda och Kristian, som en riktig töntig hundägare är jag jätteavundsjuk för att jag missar detta. Tildas första dag på kursen liksom! Är det detta som kallas att vi människor förmänskligar våra hundar och ger dem mänskliga känslor och tankar. Hur som helst känns det riktigt jobbigt att missa det här. 

Just nu känns det stressigt med jobb, praktik och flytt men alla sakerna är roliga och värt lite stress. Att behöva skaffa hundvakt nu när jag "jobbar" heltid i tre veckor är också lite tråkigt men bättre än att hon är ensam såklart. Tack till alla som erbjuder sig och ställer upp. 

Ohh du härliga söndag

Kristian är iväg och handlar lite lyxfrukost, vår tradition är att på söndagar bara mysa och äta en lyxigare frukost. Slappa en stund innan dagen sätter igång.