Konstigt

Har en jäkla skitdag idag för att vara ärlig. Jag mår så dåligt och vet inte vad det är med mig, är det relaterat till graviditeten eller är något annat fel. Känner mig full, alltså inte lite lullig utan rent av aspackad. Huvudet är inte alls med, svårt att stava och får ändra en massa i inlägget. Humöret känns deppigt och kroppen bara vill inte, eller orkar inte rättare sagt. Känner mig utmattad och är jag uppe o går kommer den där jäkla "mensvärken". Vet inte om det är blodsockret, eftersom jag mått såhär har jag inte ätit som jag ska utan det blev en smörgås och proteinbar efter många timmars väntan på mat. Magen strular så är det någon form av magsjuka? Sämre mår jag av att Kristian ska komma hem till detta, hemmet ser inge vidare ut och jag har sett bättre ut och doftat bättre vilken bakisdag som helst. Jag vet att han inte bryr sig och jag vet att han utan gnäll kommer hem nu med mat, plockar i hemmet och går ut med Tilda ordentligt för att det är sån han är, fantastiskt på alla vis. Och då mår jag sämre av det, av att inte känna mig som mig själv som orkat ordna med hemmet. Jaja får hoppas på en bättre dag i morgon

Kommentarer :

#1: Erica

Kanske bebis är på G ut? Jag kände mig lite så på dagen innan det startade på kvällen...inte riktigt full men otroligt trött o matt...så då låg jag bara på soffan...orkade inte ens ta mig till stallet och det händer ju inte så ofta...o jag tror att magen brukar kunna krångla lite precis innan oxå...=) Upptäckte nu att du skrivit detta igår...fick du någon god mat då? o hoppas du har en bättre dag idag...om det inte var så att bebis bestämt sig!

skriven
#2: Fotograf Malin Johansson

Vad bra! :D Jag gillarom också!

skriven
#3: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

oh en eskilstunabo! :d

skriven
#4: Bröstförstoring och fettsugning i Göteborg

Hos Specialistkliniken finns alla möjliga typer av plastikkirurgi för dig som vill förändra ditt yttre. Vi erbjuder bland annat ansiktslyft, läppförstoring, laserbehandling, näsoperation, intimkirurgi, bröstförstoring samt bröstförminskning. Besök hemsidan för mer information om bukplastik, siliconimplantat, restylane!

skriven

Kommentera inlägget här :