Inte mycket att göra

Milo sover dåligt och vi har varit vakna ett par timmar i natt. Det är så jobbigt att se hur dåligt han mår när det gör ont och han inte kan andas ordentligt. I natt vaknade han återigen flera gånger och bara gallskrek och han håller inte på med munnen så det är nog magen som bråkar. Men varför har magen börjat besvära honom helt plötsligt, är det för att han provar lite mat ibland? Ja det blev inget roligt inlägg men om ett år kan jag gå tillbaka och uppskatta hur lätt jag har det då förhoppningsvis. Jag har verkligen fått respekt för andra föräldrar som får barn med kolik eller annat. Det är verkligen jobbigt och påfrestande att stå mitt i natten och hoppa, gunga och försöka trösta sitt barn som skriker och har ont men inte kan tala om vart.

Kommentarer :

#1: Maria

Man har all rätt att vara nojjig med första barnet, det gav sig med det andra även om man alltid alltid är lyhörd gällande sina barn..

Vilde är ju en riktigt go å rund liten bebis med god aptit... Nelia nådde inte denna vikt förän vid 9 mån.. Nåväl, smakportionerna är redan som bortblåsta, då han vill ha ordentliga portioner... Han äter gröt morgon å kväll på ca 1 dl vatten, sedan äter han nu mat mål vid lunch å middag.. Då är det ungefär en halv liten burk som gäller.. Lite frukt efter varje måltid, åsså amning ibland kombinerat, ibland som mellanmål å så på natten då... =)

skriven
#2: Maria

Gällande Milos mage, kan han ha fått förstoppning om han vaknar & har ont, är det båt han kanske reagerar på...? Ge en skvätt vatten vid påltiderna om du är orolig att han inte får tillräckligt med vätska? Annars kan det ju vara nåt väldigt tillfälligt som ger med sig.. Hoppas på det... Kram

skriven

Kommentera inlägget här :